Ik ben Manouk

Een social media content specialist, een onuitputtelijke bron van creativiteit & een mega optimist die er alles aan wilt doen om JOU succes te laten hebben op social media.
Ik woon in het mooie Breda, waar ik ook gestudeerd heb.

3000 volgers binnen no-time…

Tijdens die studie in 2014 startte  ik een Instagram-account waarop ik mijn illustraties postte. Iets wat begon als een hobby, groeide binnen no-time uit tot een account met 3000 volgers. Ik raakte totaal geobsedeerd door de groei van het account. Ik wilde alles leren over hashtags, groeistrategie, adverteren etc. Dat lukte, want toen het account boven de 4000 volgers kwam druppelden de eerste samenwerkingen binnen.

En zo begon het allemaal. Ik wilde niet alleen zelf de vruchten plukken van wat ik te weten was gekomen, nee ik wilde meer mensen hiermee helpen. Op 19 jarige leeftijd ging ik (met trillende handen) naar de KvK om me in te schrijven als ondernemer. Toen deed ik nog wat klusjes naast mijn studie, waaronder ook illustratie en schrijfklusjes.

5 jaar later...

Start Studie
Illustratie Insta
3000 Volgers
Eerste Samenwerkingen
Inschrijving KVK
2013
2014
2014
2015
2015
2020

Maar nu, vijf jaar later, heb ik Asome van betaalde hobby tot groeiend bedrijf gebracht. Ik inspireer en adviseer ondernemers op het gebied van social media content. En wat is dat LEUK! Ik ga AAN als een leuke ondernemer me vraagt om ideeën of advies. Ik geef graag al mijn kennis en creativiteit aan ondernemers die vastberaden zijn om van social media content een zichtbaar succes te maken.

Ik heb die groei op jonge leeftijd kunnen maken omdat ik van jongs af aan al een voorliefde had voor persoonlijke ontwikkeling. Alles wat met mindset te maken heeft boeit mij enorm. Zo lees ik veel boeken hierover, ga ik naar seminars en houd ik me bezig met het enneagram (4w5 hiero!).

Asome staat voor 
Amazing Social Media
Authentic Social Media
About Social Media!

Eigenlijk is het About Social Media, maar ik vind alle bovenstaande variaties ook leuk.
Je spreekt Asome uit als Awesome.

Mijn Doel:

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers weer FUN te laten ervaren bij het inzetten van social media. Want ik heb gemerkt dat die fun wordt overschaduwd door de honderden marketingregeltjes, de tijd die social media kost en het gebrek aan ideeën. Doodzonde vind ik dat.

Fun Facts

Op 1 november is Asome jarig.

Ik ben e-mailmarketeer geweest in loondienst.

Ik neem je dagelijks mee in mijn leven als ondernemer op mijn Instastories.

Ik ben dol op espresso en cheesecake

Naast Nederlands, spreek en schrijf ik vloeiend Engels.

Ik kom uit Noord-Brabant, dus ik praat met een zachte G.

Ik ken alle afleveringen van Friends uit mijn hoofd.