Content Strategie V.I.P.dag

Heb jij het gevoel dat je zomaar wat doet op social media?

En krijg je daardoor niet het resultaat dat je wilt? Dan wordt het tijd voor een SUPER strategie!

Je bent jouw bedrijf begonnen omdat je met jouw kennis en passie mensen kan helpen, toch? Je bent in de trein gestapt en je bent gewoon gegaan. En gaandeweg leek het inzetten van social media, om klanten te krijgen, je ook een goed idee. Je hebt een Facebookpagina aangemaakt, je bent gestart met Instagram en ook LinkedIn ontbreekt niet in het rijtje. Je bent op alle kanalen ook wel aanwezig maar eigenlijk….

Heb je geen idee hoe je:

 

Social media gebruikt om jouw bedrijf te laten groeien.
Bepaalt wie jouw ideale klant is.
Die ideale klant bereikt, je hoopt dat iedereen wel op social media zit.
Content maakt waar jouw ideale klant op zit te wachten.
Verder moet groeien op social media en hier klanten uit kunt halen.
Doelen opstelt voor social media en hoe je deze moet bereiken.

Maar stel je eens voor, wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je:

✅Content maakt die precies jouw ideale klant aantrekt.
✅Consistent groeiende social media kanalen hebt.
✅Creatief & authentiek zichtbaar bent en meer opvalt dan je concurrent.
✅Een constante stroom van klanten haalt uit social media.

Het klinkt nu alsof social media marketing lastig en veel werk is, maar dat valt heus wel mee! Als je maar weet wie je wilt bereiken en waarmee je deze mensen kan bereiken. Een plan om van A naar B te komen. Dat is de basis van jouw online succes, van een constante stroom van klanten uit social media. En weetje, dit bestaat ook voor jouw onderneming.

Een VIPdag betekent dat we één hele dag lang samen gaan zitten en werken aan jouw online zichtbaarheid. Een leuke dag die draait om het werken AAN je bedrijf. We brengen alles in kaart en we maken een concreet plan om van je huidige situatie naar de gewenste situatie te komen. Zodat jij consistent groeit op social media, een constante stroom van klanten haalt uit social media én zodat je fun beleeft aan het inzetten van social media.

Social media is zo geen lastig marketingmoetje meer, maar een kanaal waar je plezier aan beleeft en je bedrijf door laat groeien. Neem afscheid van met hagel schieten, start met weten wat je aan het doen bent!

De VIPdag vindt plaats op mijn kantoor in het mooie Breda. In verband met het coronavirus kan deze dag ook online plaatsvinden. Indien je kiest voor op locatie, bespreken we samen hoe we de maatregelen zo goed mogelijk kunnen naleven. 

Wat krijg je er allemaal bij?

Een VIPdag waarin we jouw gehele social media & content strategie opzetten inclusief lunch, een hashtag onderzoek, de gehele uitwerking van het plan en ruimte voor al je vragen is een eenmalige investering van €799,- exclusief BTW.

* Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Twijfel je of dit wel echt de next step is die je nodig hebt? 

Wil je meer inhoudelijk weten waar we allemaal op in gaan? 

Is er iets anders waardoor je twijfelt aan het opstellen van een content strategie? 

Geen zorgen, voordat we overgaan tot deze samenwerking wil ik altijd eerst met je bellen. Op die manier maken we eerst kennis met elkaar, kan ik kennis maken met jouw onderneming en kun jij de vragen stellen die je nog hebt.

Dus, ben jij klaar voor de next step in jouw social media marketing?

Heb jij zin om een constante stroom aan klanten te halen uit social media? Ben je klaar met het schieten van hagel en niet weten wat je nu precies doet? 

Plan dan nu een 15 minuten call in met mij!