Hashtags in instastories gebruiken

Wil jij meer klanten en fun halen uit Social Media?

Zodat jouw onderneming groeit en marketing jou minder energie kost?

Social media marketing inzetten voor je bedrijf kan soms voelen als een lastige puzzel. Zo één met 1000 stukjes of meer. Zoveel platformen, zoveel regeltjes, zoveel mogelijkheden, zoveel opties. Je weet dat die puzzel uiteindelijk wel te leggen is, maar voor nu is het vooral een wirwar aan puzzelstukjes die nog niet in elkaar passen en ook niet het resultaat opleveren dat je wilt.

Of je nu een berg creatieve inspiratie nodig hebt, behoefte hebt aan een strategie en een plan, 1 op 1 begeleiding wilt of opzoek bent naar structuur in je contentkalender, ik ga je helpen alles uit jouw social media kanalen te halen. Deal? Deal!

“People do not buy goods and services. They buy relations, stories and magic.”

Seth Godin

Content Brainstorm

Loop jij vast in het maken van je content op social media? Heb je geen idee wat je moet posten? Of post je wel en krijg je weinig tot geen interactie?

Kort gezegd: die berg aan inspiratie voor social media content ontbreekt. Maar wat als je opeens die pot goud aan het einde van de regenboog vindt? En met die pot goud bedoel ik, oneindig veel content-inspiratie voor jouw social media kanalen zodat je consistent zichtbaar bent?

Voor alle type ondernemers, in alle branches is er meer dan genoeg content te bedenken. Ook voor jou. Ik heb een methode bedacht en ontwikkeld die ervoor zorgt dat jij consistent zichtbaar kan zijn bij jouw ideale klant. Deze methode gaan we samen toepassen in de vorm van een SUPER leuke CONTENT BRAINSTORM zodat jij nooit meer zonder inspiratie komt te zitten.

Content Coaching

Jij hebt door wat social media kan doen voor je bedrijf, je ziet het namelijk bij andere ondernemers om je heen gebeuren. Ze halen klanten uit social media, krijgen tientallen reacties op hun content en ze zijn consistent zichtbaar. Je voelt aan alles dat dit is wat jouw bedrijf nu ook nodig heeft: sterke, authentieke online zichtbaarheid. Maar hoe werkt dit dan? Moet je nu urenlang allerlei marketing cursussen gaan volgen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Speciaal voor ondernemers zoals jij heb ik mijn Content Coaching programma ontwikkeld. Een programma van minimaal 3 maanden waarin we samen jouw bedrijf op de online kaart zetten.

Ik zet al mijn kennis en creativiteit in om jou 1 op 1 te helpen waar ik maar kan. Van strategie tot creativiteit, van marketingadvies tot contentchecks. Ik ben jouw persoonlijke marketing strateeg met wie je wekelijks spart! Wil je weten wat er allemaal in dit pakket zit?

Content Clique

Vier keer per jaar start er een groepstraject met 6 ondernemers die klaar zijn voor het volgende level in hun social media content. Een geweldige groep like-minded ondernemers, die samen aan hun eigen strategie gaan werken én gaan uitvoeren. Wat ga je precies uit dit traject halen?

Een betere content strategie, betere content, beter zichtbaar zijn, meer social media kennis, meer volgers, meer klanten, meer FUN. We gaan het allemaal samen doen zodat we elkaar ook kunnen supporten en met elkaar kunnen meedenken. Daarnaast zorgen we er samen voor dat doelen behaald worden én we vieren onze wins!

De volgende groep start in januari 2021. Er zijn nog 6 plekken beschikbaar. Wil je mee doen?

Content Strategie VIP Dag

Heb jij het gevoel dat je zomaar wat post op social media? En krijg je daardoor niet het resultaat dat je wilt? Ben je klaar met hagel schieten? Dan is het tijd voor een SUPER content strategie! Samen gaan we een dag werken aan jouw bedrijf en jouw online zichtbaarheid. We doorlopen alles: van doelgroep tot je missie/visie en van contentstrategie tot het stellen van doelen en een concreet actieplan.

Zodat je precies weet wat je aan het doen bent op social media en dus ook het gewenste resultaat mag verwachten. Ook leer ik je ter plekke al mijn hacks m.b.t. het maken van stories en het maken van content! Kortom, je gaat naar huis met een hele duidelijke strategie en een actieplan!

Laat niets meer aan het toeval over, start met het opzetten van een social media strategie.

Asome Academy

Eind 2020 is mijn baby geboren: de Asome Academy. Ben je nog niet helemaal toe aan een 1 op 1 samenwerking? Dan zit er hier vast een training voor je bij die je een stapje verder op weg helpt. Zoals de training over hoe je hashtags op Instagram optimaal inzet of de 30 dagen training om klanten uit Instastories te halen. Neem een kijkje in de academy om een training te vinden die bij jou past.